WEBSHOP
VARER  BYTTES IKKE


 
 
Få nyhederne før alle andre
 
 
Velkommen til Pilates Pro

Vores mål er at hjælpe dig til at finde glæden ved et sundere liv, med en krop der kan holde til alle dagligdagens udfordringer, samt være mere i nuet og opleve den gode følelse det er, at være herre over din egen krop. Du vil opdage en befrielse i dit sind, mere energi, overskud, mental og fysisk velvære.
Glæden ved Pilates ønsker vi at give videre og vi elsker at inspirere, motivere og hjælpe andre til at yde deres bedste.
Vi er kvalificerede instruktører som sikrer, at du gør øvelserne korrekt, derved får du maximalt ud af øvelserne. Desuden er vi så erfarne, at vi er i stand til at ændre øvelserne for at imødekomme dine begrænsninger, dermed bliver du udfordret indenfor dit område.
Vi har et ekstra øje med om du gør fremskridt, du er dermed sikker på at du får det ud af det du skal med STOTT Pilates® , vi garanterer en effektiv træning.
Til dagligt arbejder vi med mange forskelllige problematikker, såsom rygsmerter, skulderproblemer, knæ/ hofteskader, kræftramte og smerter forårsaget af gigt.

”Live a life you love, in a body you love”

Særlige interesseområder
 
  • Genoptræning efter operation eller skader
  • Træning efter sygdomsperiode
  • Før- og Efterfødsels pilates
  • Ryg og nakke – forebyggelse
  • Golf præcisionstræning


    Find vores instruktører HER      
 
 
 
© 2000/2015 Pilates ProTM
Pilates ProTM - Ådalsvej 27 - 8240 Risskov - info@pilatespro.dk - www.pilatespro.dk